Vorsteiner doet de Porsche Cayenne

vorsteiner_cayenne

De Amerikaanse tuner Vorsteiner komt met nieuwe producten voor de tweede generatie Cayenne, Cayenne S, Cayenne Turbo en Hybrid. Binnen enkele maanden maakt Vorsteiner de boel officieel bekend, maar hierbij alvast de eerste foto’s en info.

Vorsteiner introdcueert binnenkort het V-CT programma. Dit programma bestaat uit allerlei nieuwe koolstofvezel aërodynamica onderdelen, gesmede velgen en een titanium uitlaatsysteem voor de V8 en Turbo-modellen. Op deze eerste foto’s ziet het er behoorlijk goed uit, we kijken uit naar de officiële persbericht! (via GTspirit)

vorsteiner_cayenne  1. 1 reactie op “Vorsteiner doet de Porsche Cayenne”

  2. Door P Korendijk op okt 14, 2011 | Reply

    Heel erg vet!
    Alleen jammer dat je nooit zoiets ziet rijden..:(

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.