Edo Competition Porsche Panamera S Hellboy

edo-pana

Ja, je leest het goed. De tuners van Edo Competition noemen hun nieuwste creatie ‘Hellboy’.

Edo Competition wekt nogal wat discussies op met de gekozen naam voor hun aangepakte Panamera S. Als we namelijk het woord ‘Hell’ lezen, dan denken we meteen aan de kleur rood, en laat deze Panamera nu net afgewerkt zijn met veel groene accenten… Apart.

Wat Edo wel goed doet is het vermogen opschroeven van 400 pk en 500 Nm koppel naar 465 pk en 550 Nm koppel. Met dit vermogen sprint de Panamera van 0 naar 100 km/u in 4,6 seconden en haalt hij een topsnelheid van 305 km/u. Ook de subtiele aërodynamische aanpassingen zien er goed uit, deze zorgen ook voor een betere air flow over/onder/langs de auto. De nieuwe 21″ inch velgen maken het plaatje compleet.

Edo plaatst overigens ook een nieuw uitlaatsysteem welke niet alleen een vetter geluid geeft, maar ook nog eens 35 kilogram t.o.v. van de standaard uitlaat afsnoept. Toch mooi meegenomen!

edo-pana
edo-pana
edo-pana
edo-pana
edo-pana
edo-pana
edo-panaJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.