Winnaar kaarten Dunlop Finale Races bekend!

dunlop

Ja ja, de winnaar van de twee VIP kaarten voor aankomende zondag tijdens de Dunlop Finale Races is bekend. De winnaar is…

…de 19-jarige Pim Korendijk uit Steenbergen! Op 23 oktober geniet hij van de Dunlop Finale Races die worden verreden op het TT Circuit van Assen. Naast de Dutch Supercar Challenge wordt het programma aangevuld met klassen als de Porsche Cup, Superkarts en de Special Open Trophy.

Pim deed mee aan de wedstijd waar Porsche-Blog twee kaarten verlootte voor dit evenement. Degene die zijn of haar Porsche-passie het beste met de meeste passie kon toelichten, won de kaarten. Wij wensen Pim veel plezier aankomende zondag!  1. 2 reacties op “Winnaar kaarten Dunlop Finale Races bekend!”

  2. Door Pim op okt 19, 2011 | Reply

    Super blij!!! ­čść

  3. Door Dennis op okt 19, 2011 | Reply

    Gefeliciteerd !

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.