TechArt GrandGT “Sportauto Van Het Jaar 2011”

grandgt_black

Meer dan 70.000 lezers van het Duiste automagazine Auto Bild hebben op de TechArt Panamera GrandGT gestemd als “Sports Car Of The Year”. Een opvallende keuze te noemen, maar wel een hele eer voor de Duiste tuner!

TechArt CEO Thomas Behringer is uiteraard zo trots als een pauw: “I am proud to receive this prestigious award and I am delighted to accept it on behalf of the entire TechArt team. The fourth year in a row we are the number one of the Auto Bild Sportscars readers. This is a honour for our daily work and our ambition and passion to turn something extraordinary into something unique”.

Momenteel staat de award-winnende GrandGT op de Essen Motor Show t/m 4 december. Uitgerust met TechArt’s TA 070/T2 power kit ligt het vermogen op een waanzinnige 630 pk en 880 Nm koppel. De Über-sedan heeft slechts 3,7 seconden nodig om van 0 naar 100 km/u te sprinten en na 12,3 seconden wordt de 200 km/u al bereikt. De topsnelheid ligt op 326 km/u.

grandgt_black
ceoJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.