Interclassic en Topmobiel 2012

Op 13, 14 en 15 januari 2012 vindt het grootste oldtimer evenement van de Benelux weer plaats in MECC Maastricht. De mooiste klassiekers vindt u terug op deze beursvloer. Een grote rol dit jaar zal door Porsche worden gespeeld. Porsche heeft een imposante historie, een geschiedenis die niet zomaar in een notendop omschreven kan worden. Het zijn niet alleen de mijlpalen, de verschillende modellen en de maatschappelijke betekenis van Porsche over de afgelopen 63 jaar, die het merk kunnen resumeren. Porsche hoort bij een uiterst zeldzaam gezelschap van automerken die gerust mythisch genoemd kunnen worden.

Geschiedenis van Porsche
In samenwerking met Pon Porsche Import wordt de geschiedenis van Porsche op uitzonderlijke wijze gepresenteerd. Ook een deel van de State of Art Porsche collectie zal aanwezig zijn, waarmee meteen een link is gelegd naar het tweede thema; Mille Miglia cars.

Top aanbod
Het aanbod wordt volledig gemaakt door onderdelen, automobilia en alles wat daarmee te maken heeft. In TopMobiel vindt u het exclusieve gedeelte hiervan. In samenwerking met Top Shops Holland wordt een lifestyle paviljoen gepresenteerd volledig passend in de filosofie van TopMobiel… alleen het beste is goed genoeg!Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.