Panamera en Koeman een succesvol duo.

porsche panamera koeman
Gisteren nog even de uitzending van “Leven als een Prof” bekeken, goed te zien dat Ronald Koeman stijl heeft!

In deze uitzending van “Leven als een Prof” ging Harry Vermeegen onder andere langs bij de huidige trainer van Feyenoord Ronald Koeman. Leuk om te zien dat ook Ronald Koeman, sympathiek als hij is, “gewoon” in een Porsche Panamera rijdt. Nu weet ik wel dat er meer sterren in een Porsche rijden, maar vond het toch leuk om deze even te spotten voor jullie. Welke Nederlanders rijden er eigenlijk nog meer een Porsche naast Ronald Koeman? Weet je iemand? Laat het dan even weten, zien we direct hoe populair de Porsche onder de bekende Nederlanders is!

Wil je de uitzending van “Leven als een Prof” terug kijken? Dat kan hier.  1. 1 reactie op “Panamera en Koeman een succesvol duo.”

  2. Door erik op feb 18, 2012 | Reply

    mooie Panamera GTS ­čść

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.