Spy foto’s van de Porsche 911 Turbo cabriolet.

porsche 911 turbo cabriolet spy foto
Na de presentatie van de nieuwe generatie Porsche 911 worden de eerste modellen nu ook daadwerkelijk verkocht.

Na de Porsche 911 Carrera en de Porsche Carrera S modellen is het nu tijd voor de krachtigere modellen. De verwachting is dat de nieuwe Porsche 911 Turbo aan het eind van 2012 verkijgbaar is. Weer een leuk momentje dus voor ons Porsche fans om naar uit te kijken.

De nieuwste spy foto’s van de Porsche 911 Turbo coupe laat al bijna alles zien. Er is weinig meer door de bouwer afgeplakt zodat we een erg goed idee krijgen van het finale model. Onder de motorkap ligt in deze 911 Turbo een twin-turbo of tri-turbo motor met 6 cylinders. Daar zijn de gegevens nog niet duidelijk over. Wij houden het op een tri-turbo zoals deze ook is toegepast in diverse BMW’s (X5 en X6 bijvoorbeeld). Bronnen melden dat Porsche hard aan het testen is om deze tri-turbo opstelling tot het uiterste te laten gaan. Deze motor maakt gebruik van 3 individuele turbochargers. Vedere detaillering is er nog niet, maar er wordt gesproken over een zeer zuinige uitvoering van deze 911 Turbo. Zo zou er een verminderde CO2 uitstoot behaald zijn. Qua pk’s komt de 911 Turbo uit op tussen de, waarschijnlijk, 525 pk en 550 pk.

Bekijk alle spy foto’s van de Porsche 911 Turbo cabriolet op onze Porsche-Blog Facebook pagina.

De nieuwe 911 Turbo maakt zijn opwachting op de Autoshow in Geneve begin volgende maand. Porsch-blog is aanwezig…Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.