Porsche introduceert Porsche verzekering, uiteraard speciaal voor Porsche eigenaren.

porsche verzekering - porsche insurance - porsche classic insurance

Porsche heeft speciaal voor Porsche eigenaren een Porsche verzekering samengesteld. In samenwerking met Turien Assuradeuren en Zurich is de verzekering samengesteld voor Porsche Nederland.

Deze “Porsche Insurance” is een all-risk verzekering voor Porsches tot en met 7 jaren oud. Uiteraard is er ook nagedacht over Porsches ouder dan 7 jaren, daar is de “Porsche Classic Insurance” voor bedacht. De “Porsche Classis Insurance” kent drie dekkingsvarianten namelijk de WA, de WA plus en de all-risk. Zo kun je zelf kiezen hoe je, je dierbare Porsche wenst te verzekeren.

Belangrijke kenmerken van deze speciale Porsche verzekeringen zijn onder meer: schadeherstel via de eigen dealer zonder risico en met kosteloos vervangend vervoer en bij diefstal of total loss binnen 3 jaren na aanschaf van een nieuwe Porsche krijg je zelfs een nieuwe gelijkwaardige Porsche van deze verzekering. Dat is niet alles, bij een gebruikte Porsche wordt binnen 3 jaren het volledige aanschaf bedrag uitgekeerd. Een prima dekking, denk ik zo.

Net als bij “normale” autoverzekeringen kun je ook bij de Porsche verzekering aanvullende modules afsluiten zoals onder andere: een ongevallen verzekeringen voor inzittenden, een schadeverzekering voor inzittenden, de bekende no-claim bescherming en een verkeer rechtsbijstandsverzekering.

Prima verzekering dus als je veel tijd en met name geld investeert in het rijden van een Porsche. Uiteraard zijn er wel wat voorwaarden verbonden aan het afsluiten van de Porsche verzekering. Zo mag je in de vijf jaren voor het afsluiten van de verzekering geen schuldschade en/of verlies door diefstal zijn gemeld. Daarnaast is het aantal kilometers wat je mag rijden in je Porsche gemaximaliseerd tot 10.000 of 15.000 kilometers.

Interesse in een Porsche verzekering bij de officiële Porsche dealer kunnen ze je er alles over vertellen.  1. 1 reactie op “Porsche introduceert Porsche verzekering, uiteraard speciaal voor Porsche eigenaren.”

  2. Door Martin op apr 26, 2012 | Reply

    Zo speciaal is deze Porsche verzekering niet en is absoluut niet opnieuw samengesteld. Reeds meerdere tussenpersonen werken met deze verzekering van verzekeraar Turien. Er zijn echter een paar kleine extra’s toegevoegd, die de huidige aanbieders ook straks kunnen aanbieden.

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.