Racen in een 1969 Porsche 911.

porsche 911 st 1969

Racen in een Porsche 911 uit 1969 is echt heel leuk, dat bewijst het filmpje wat we vonden. In dit Porsche filmpje zien we Patrick Long achter het stuur van een Porsche uit 1969.

Wie Patrick Long zegt, zegt snelheid. Heel veel snelheid en altijd op het randje, niet denken aan de waarde of het sentiment van een auto maar er vol voor gaan. Dat zien we in een Porsche filmpje waarin een Porsche uit 1969 erg mooi gefilmd wordt.

De 911ST wordt tot het uiterste getest op race intenties. Volgens de eigenaar van de Porsche heeft deze 911ST 207 pk’s aan boord geproduceerd door de 2,5 liter motor. Verder is de Porsche niet getuned dus origineel. Daar merk je in het filmpje verder niets van.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.