Het Uberraschungs-effect van de Porsche Cayman

Dat de nieuwe Porsche Cayman een volbloed sportwagen is, geldt niet als een verrassing. Wat dat wél is: de lage, lichte en zeer krachtige tweezitter fungeerde begin april een dag als taxi. De zogenaamde ‘Uberraschung’ kwam tot stand dankzij een samenwerking met de exclusieve vervoersservice Uber.

Begin april nam Porsche coureur Jeroen Bleekemolen voor één dag een bijzonder bijbaantje aan. Hij werd chauffeur bij vervoerservice Uber. Klanten die via de app van het bedrijf een luxe vierdeurs limousine bestelden, kregen op het afgesproken afhaalmoment een bijzondere verrassing: naast de limousine stond ook een nieuwe Porsche Cayman klaar. Op het moment zelf kon de klant in kwestie kiezen in welke auto hij/zij zou stappen. Het is nauwelijks verrassend dat alle klanten deze dag voor de Cayman kozen. Het feit dat de gelukkigen vervolgens ook nog eens zelf achter het stuur mochten kruipen, maakte de sensatie nog groter.

Wegens succes…
Het succes van de Cayman-actie krijgt nu een vervolg. Begin mei fungeert de nieuwe Cayman namelijk opnieuw als verrassing. Via www.porsche.nl/verrassing kan iedereen tot en met 5 mei terecht om iemand anders aan te melden voor een dag Cayman rijden. De aanmelding dient vergezeld te gaan van een korte motivatie. Hoe beter en origineler deze is, des groter de kans dat er straks een Cayman voor de deur staat. Om er vervolgens zelf iemand onverwacht blij mee te maken.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.