Nieuw of gebruikte Porsche onderdelen


Als bezitter van een (oude) Porsche ontsnap je er soms niet aan. Er gaat wat kapot! Natuurlijk als je de auto goed in onderhoud hebt bij een Porsche specialist dan laat je het kapotte onderdeel gewoon vervangen. Het kost wat meer geld maar je hebt in ieder geval de luxe om zelf zonder zorgen en zonder vuile handen weer compleet en probleemloos verder te rijden. Het kan ook anders.

Bij de enige echte
Haal je onderdelen bij Porsche zelf. Het mekka van onze dromen, hier zul je vast slagen. Het kan niet anders want hier wonen de specialisten. Bereid je wel voor op een wat duurdere prijs maar dan heb je ook wat. Want dit is origineel en echt van Porsche met alle service erbij.

Porsche onderdelen

Met Originele Porsche Onderdelen blijft uw Porsche wat hij is: origineel.

Online shops
Is het je al opgevallen dat er veel, heel veel, online shops zijn voor auto onderdelen? Jazeker ook vanuit de eigen luie stoel kun je makkelijk bij de Nederlandse automaterialen bedrijven goed shoppen voor Porsche materiaal. Zelf kopen en vervangen dat is en blijft het meest voordelig. Toegegeven je moet wel de skills en de tijd hebben om dit te doen. Dat is niet iedereen gegeven.

onderdelenstore24.nl

Onderdelen uit Duitsland
Vaak toch net wat goedkoper dan in Nederland. Het loont zich om lekker even over de grens te kijken. En een simpele rekensom leert of het de moeite is om in je auto te stappen en op te halen of het per post te laten verzenden. Waar moet je zoeken? Wel begin met het zoeken op bijvoorbeeld Google.de en gebruik zoekwoorden zoals Ersatzteile, Porsche Teile, Originalteile. De zoekresultaten helpen je vanzelf verder naar de vele shops en aanbiedingen. En natuurlijk de oud en vertrouwde Ebay.de. Daar vindt je vast ook wel wat. Let wel op, er is verschil in OEM (origineel Porsche) of namaak producten. Dat klinkt wat negatief maar je kunt zelf de afweging maken of jij in je Porsche echte Porsche onderdelen wilt hebben of dat je kunt volstaan met een product gemaakt door een andere fabrikant. Budget kan hier een rol spelen.

www.google.de
www.ebay.de

Demontage uit de sloop
Als laatste tip willen we meegeven de mogelijkheid van sloop. Dat betekent gebruikte onderdelen die keurig gedemonteerd zijn van een Porsche die (helaas!) bij de sloop terecht is gekomen. Een beetje revisie op een nog goed bruikbaar onderdeel doet wonderen en scheelt bij aanschaf enorm veel geld.

Ervaringen
Heb jij ervaringen met vervangen van onderdelen of reparatie aan jouw Porsche? Heb je dit zelf gedaan of toch liever overgelaten aan een Porsche specialist. Laat het ons weten we zijn zeer nieuwsgierig.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.