Prestigieuze onderscheidingen voor Nederlandse Porsche Centra

01-Prestigieuze-onderscheidingen-voor-Nederlandse-Porsche-Centra
Drie Nederlandse Porsche Centra hebben belangrijke prijzen gewonnen. Porsche Centrum Gelderland won wederom de Porsche Excellence Cup van het jaar. Porsche Centrum Leusden kreeg zowel de Porsche Sales Excellence Cup als de Service Tequipment Award toebedeeld. Porsche Centrum Maastricht was goed voor een Service Excellence Award en won daarbij ook de Porsche Classic Award.

De Porsche Excellence Cup werd wederom gewonnen door Porsche Centrum Gelderland. Het bedrijf haalde zeer hoge scores op het gebied van sales, service, uitstraling en klanttevredenheid. Pon Porsche Import heeft deze prijs in 2009 in het leven geroepen om de Nederlandse Porsche Centra te stimuleren tot (nog) verdere kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

Internationale onderscheidingen Porsche Centrum Leusden
Porsche Centrum Leusden kreeg de Porsche Sales Excellence Award toebedeeld. Deze door Porsche AG geïnitieerde award is een beloning voor het feit dat ‘Leusden’ de beste Porsche dealer op het gebied van Sales is. Ook de klanttevredenheid bleek van hoog niveau. Porsche Centrum Leusden ontving tevens de Porsche Service Tequipment Award. Deze prijs geeft aan dat Porsche Centrum Leusden de beste dealer is op het gebied van sales en marketing van Tequipment – de originele Porsche accessoires. Ook deze prijs heeft door de betrokkenheid van Porsche AG een internationaal karakter.

Porsche Centrum Maastricht dubbel in de prijzen
Het hoge serviceniveau van de Nederlandse Porsche organisatie wordt nog eens extra onderstreept door het feit dat Porsche Centrum Maastricht de Porsche Service Excellence Award in de wacht wist te slepen, dé internationale beloning voor service van topklasse. Op alle belangrijke beoordelingscriteria, waaronder klanttevredenheid, de omgang met garantieclaims, de omzet van onderdelen en trainingen behaalde dit Porsche Centrum zeer hoge scores. Ook won deze vestiging de eveneens door Porsche AG in het leven geroepen Porsche Classic Award. Deze prijs toont aan dat ‘Maastricht’ een sterke én succesvolle focus op Porsche Classic heeft en dat dit gepaard gaat een gezonde omzet in Classic onderdelen.

02-Prestigieuze-onderscheidingen-voor-Nederlandse-Porsche-Centra

03-Prestigieuze-onderscheidingen-voor-Nederlandse-Porsche-Centra

04-Prestigieuze-onderscheidingen-voor-Nederlandse-Porsche-Centra

05-Prestigieuze-onderscheidingen-voor-Nederlandse-Porsche-Centra

06-Prestigieuze-onderscheidingen-voor-Nederlandse-Porsche-CentraJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.