Porsche Treffen op 17 mei op het evenemententerrein Aquabest

porschemagazine

Het voorjaar is begonnen! En zoals elke jaar kunnen we weer genieten van evenementen en bijeenkomsten. Zo ook de terugkerende Porsche Treffen. Wil je wat leuks doen op zondag 17 mei en genieten van mooie Porsches? Ga dan gerust eens kijken.

– Zondag 17 mei
– Op het evenemententerrein Aquabest de vierde editie van het gratis toegankelijk PUUR Porsche Treffen

– Aquabest, Ekkersweijer 1 – Best
– Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
– Toegang: GRATIS!

De voorgaande drie edities van het Porsche Treffen smaakten naar meer en dus wordt ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om de bezoekers (vorig jaar o.a. een kleine tweeduizend Porsches en hun eigenaren, maar ook veel andere Porsche liefhebbers) weer een mooie dag te bezorgen, die uiteraard helemaal in het teken zal staan van Porsche!

Het terrein van Aquabest in Best is wederom het toneel van deze dag, aangezien het daar de afgelopen jaren uitstekend vertoeven was. Het is een terrein dat alle kansen biedt om er weer een geweldig PUUR Porsche Treffen van te maken. Net als de afgelopen jaren zal de toegang weer gratis zijn, zullen alle Porsche modellen door de jaren heen vertegenwoordigd zijn en geven ook de nodige specialisten weer acte de présence om de bezoekers de nieuwste producten op het gebied van Porsche te tonen.

Uiteraard is het Treffen ook weer het Walhalla voor liefhebbers van modellen, folders en andere Porsche-automobilia, die ruimschoots te vinden zullen zijn op het terrein. Tijdens het Concours d’Elegance zullen weer de mooiste Porsche voorbijkomen, die de door Turtle Wax beschikbaar gestelde prijzen in de wacht kunnen gaan slepen.

René Janssen
PUUR Porsche Magazine
Organisatie PUUR Porsche Treffen

porschemagazine2Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.