Klassiek Porsche 911 dashboard weer in productie

01-Porsche-Classic-dashboard2

Porsche heeft het dashboard voor klassieke 911 modellen (1969-1975) weer in productie genomen. Dankzij een vooruitstrevend fabricageproces combineert dit dashboard de uitstraling van toen met absolute topkwaliteit. Daarmee is het ideaal voor bijvoorbeeld restauratieprojecten. Het dashboard is verkrijgbaar via alle Nederlandse Porsche Centra, de prijs bedraagt € 968 inclusief BTW.

Het door Porsche Classic ontwikkelde dashboard maakt gebruik van een moderne draagstructuur. Er zijn materialen in verwerkt, die zeer goed bestand zijn tegen bijvoorbeeld zonlicht en schommelingen van temperatuur en vochtigheid. Desondanks is de look en feel van het dashboard exact gelijk aan dat van de oorspronkelijke versie. Ook de pasvorm is volledig conform het origineel.

Porsche Classic: originele liefde voor het merk
Porsche Classic is de officiële Porsche divisie die verantwoordelijk is voor de onderdelenvoorziening voor klassieke modellen – auto’s die tien jaar of langer geleden uit productie zijn gegaan. Porsche Classic verzorgt voor deze modellen ook adviezen voor onderhoud en technische literatuur. Nederlandse eigenaren van een klassieke Porsche vinden alle expertise en vakmanschap voor onderhoud, reparatie en restauratie bij de officiële Porsche Centra.

02-Porsche-Classic-dashboard-1Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.