Porsche Taycan vs Tesla Model S

Tesla Model S Performance vs Porsche Taycan

We hebben er al eerder een bericht over geschreven. En we schatten in dat wij dit nog vaker gaan doen. De ultieme stoeptegel trekkende dragrace tussen Porsche en Tesla!

Toegegeven, Tesla maakt hele mooie en ver op de rest vooruitlopende technische elektrische autos’. De Model 3 is een ongekend goed verkopende auto en onlangs is de Model S toch weer verbeterd. Elon Musk en zijn team blijven geschiedenis schrijven. De Cheetah modus levert extra vermogen op de toch al niet bescheiden uitgevoerd Model S Perfomance. Je weet wel de auto die versneld naar de 100 km/u binnen de 3 seconden (nu zelfs 2.6).

En waarbij iedere bijrijder wit wegtrekt als je een beetje gas, pardon, energie geeft.

Maar… Porsche zit niet stil. De Taycan is om in een woord te zeggen, een beest. In verschillende uitvoeringen te verkrijgen en met een elektrische aandrijving om U tegen te zeggen.

Gelukkig! Er is weer een sportieve krachtmeting geweest die je kunt zien op Youtube. Genieten puur, de nieuwe Model S neemt het op tegen de Porsche Taycan Turbo S.

Blijft een beetje vreemd, Turbo in de benaming voor een auto met een elektomotor. Maar Porsche bedoelt dit goed, hoe goed kun je zien in de film van DragTimes. Wie gaat er winnen?Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.