Special: Even wat aardrijkskunde

gouden-boxster

Pforzheim. Wie weet waar dat ligt? Grote kans dat niet iedereen weet waar dat ligt. Daarom zal ik het even vertellen; Pforzheim is een middelgrote stad nabij Stuttgart in het noorden van het Zwarte Woud in Duitsland. Pforzheim heeft zijn eigen Porsche Centrum en het staat verder bekend om alle juwelen die in de stad te koop zijn. Daarom wordt het ook weleens de juwelen stad genoemd.

Boeien, is hetgeen wat jullie denken. “Wij willen Porsche!” Dat kun je krijgen. Wat krijg je als je goud en Porsche mixt? Juist ja, een gouden Porsche. Deze Boxster S is op werkelijk alle denkbare plekken bedekt met 24-karaats goud en dat was dus geen laagje verf, maar je zag de randen van de plaatjes goud nog zitten. Zal dit de duurste Boxster van de wereld zijn? Zo ja, dan heb ik de duurste Boxster ter wereld gezien (en op de foto gezet voor jullie)!

gouden-boxster
gouden-boxster
gouden-boxster
gouden-boxster
gouden-boxster
gouden-boxster
gouden-boxster  1. 1 reactie op “Special: Even wat aardrijkskunde”

  2. Door jeroen-m op aug 19, 2009 | Reply

    erg vet, al zou ik eerder voor deze gaan :

    http://www.porsche-blog.nl/2009/04/07/gouden-porsche-twv-600000-gestolen/ :mrgreen:

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.