Officieel: Porsche Panamera Stingray GTR door TopCar

topcar-stingray-gtr

TopCar heeft de eerste details en foto’s vrijgegeven van hun aangepakte Porsche Panamera, de Stingray GTR.

De Stringray GTR krijgt een volledige body kit met nieuwe bumpers, verbrede schermen en zelfs aangepaste deuren. Daarnaast krijgt ‘ie een nieuwe motorkap, side skirts, diffuser en een grote achterspoiler. Ook de velgen zijn vervangen, dit zijn nu prachtige exemplaren van ADV.1. GTR kit is speciaal ontwikkeld op aanvraag van TopCar’s klanten, die de reguliere Stingray kit niet agressief en charismatisch genoeg vonden.

Naast al het uiterlijk vertoon zijn er voor de Panamera Turbo ook nog motorische upgrades beschikbaar. De eerste optie laat de twin-turbo 4,8 liter V8 meer dan 600 pk produceren dankzij een nieuw inlaatsysteem met een high-flow luchtfilter en een volledig sportuitlaatsysteem. De tweede optie laat het vermogen toenemen tot wel 700 pk dankzij, volgens TopCar, ‘meer ingewikkelde modificaties’.

Het Styling pakket heeft een prijskaartje van 45.000 euro en wordt gelimiteerd tot 25 stuks. Zeer exclusief dus.

topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtr
topcar-stingray-gtrJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.