Video: briljante manier om je Porsche te verkopen

targa-funny

Een man genaamd Peter Bohus probeert zijn Porsche 911 Targa uit ’85 wel op een hele leuke manier te verkopen. Niet alleen maakte hij een tumblr site met allerlei hippe foto’s, ook maakte hij een grappig filmpje over zijn 911.

“I am reluctant to sell my beautiful Porsche 911 Supersport Targa as I no longer have the time or energy to cope with the pressures of being in the public eye of admirers, gorgeous women constantly falling at my feet, always having to arrive in style to decadent fetish parties, long drives to classic motor shows and trying to find a parking space at Les Trois Garcons,” says our plucky vendor. “I’m now looking for the right candidate to hand down this hedonist roof down boxer engined lifestyle so that I may retire and have a long break in Nepal.” Aldus Peter.

Zijn 911 staat overigens gewoon te koop op Autotrader, heeft 145.000 mijlen (ruim 233.000 kilometers) gereden en de vraagprijs bedraagt £10,911. Zie hieronder het bijzonder mooie en grappige filmpje!

video:


Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.