René Rast wint in Porsche Carrera World Cup

26juni-rast

De overwinning in de Porsche Carrera World Cup op de Nurburgring Nordschleife is naar de Duitser René Rast gegaan. Hij eindigde na een spannende strijd voor zijn teammaat, de Oostenrijker Norbert Siedler. Het podium werd aangevuld door de Duitser Lance David Arnold. Deze voormalige Porsche-junior courreur nam deel als gastrijder, maar wist een goed resultaat te behalen.

Ondanks het grote aantal deelnemers, waren er geen buitengewone ongelukken naast de gebruikelijke race-incidenten. Best Nederlander was Jeroen Bleekemolen, die uiteindelijk een zevende plaats wist te behalen. Patrick Huisman eindigde als negende, Jaap van Lagen elfde en Sebastiaan Bleekemolen veertiende. De Nedererlanders zijn dus redelijk voraan gefinished in het startveld van 97 deelnemers.

De complete uitslag staat HIER.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.