TopCar Vantage Porsche Cayenne in Amethyst Metallic

topcar-purple-cay

We hebben vele creaties van TopCar hier op het blog langs zien komen, maar geen van deze had zo’n uitzonderlijke kleur als deze Vantage… Hot or not?

De Vantage 2 krijgt een volledig aangepakt exterieur met een andere voorbumper, wielkast verbreders, aangepaste motorkap, side skirts, aangepaste achterbumper inclusief diffuser en een extra remlicht onderaan de achterbumper. Het is een zeer kostbare bodykit, alle onderdelen zijn namelijk gemaakt van kevlar en koolstofvezel. De velgen in de maten 21 en 23″ inch worden geleverd door het Amerikaanse ADV.1.

Naast al het uiterlijk vertoon pakken de Russen ook het motorische gedeelte aan. De turbomotor in de Cayenne levert nu geen 500 pk meer, maar ruim 760 pk. De prestatiecijfers zijn helaas niet bekend, deze moeten wel buitenaards zijn met zoveel vermogen. Daarnaast wordt het interieur volledig afgestemd op de wensen van de klant, en wordt vervaardigd in speciale soorten leer.

topcar-purple-cay
topcar-purple-cay
topcar-purple-cay
topcar-purple-cay
topcar-purple-cay
topcar-purple-cay  1. 1 reactie op “TopCar Vantage Porsche Cayenne in Amethyst Metallic”

  2. Door ron op jun 28, 2011 | Reply

    Van deze verbouwing kunnen de duisters en zwitsers nog iets van leren..

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.