Ruim 1.2 miljoen dollar voor een Porsche 911S

911s-steve

Dat gebeurde gisteravond tijdens de veiling van RM Auctions in Monterey. Het bedrag van $1.25 miljoen werd geboden op de Porsche 911S van Steve McQueen. Deze 911 was te zien tijdens de openingsscene van de film “Le Mans”, maar was eveneens persoonlijk bezit van Steve McQueen. In de afgelopen 41 jaar zijn er 112.000 mijlen mee gereden.

Het openingsbod begon bij $200.000, maar liep al snel op naar het miljoen om uiteindelijk te komen op het bedrag van $1.25 miljoen. De identiteit van de koper is onbekend, maar we weten wel dat ze uit de Verenigde Staten komt en dat ze het heeft moeten opnemen tegen een vastberaden bieder van buiten de Verenigde Staten.

Gezien de resultaten van recente autoveilingen, lijkt het erop dat er weer in auto’s wordt belegd. Wellicht op dit moment een betere investering dan de beurs?Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.