TechArt’s design concept voor de nieuwe Porsche 911

techart-future-991

TechArt draait op volle toeren, ze hebben het maar druk in Leonberg. Eerst lieten ze ons hun nieuwe producten voor de Cayenne zien die momenteel op de IAA staat, daarna kregen we een preview van de 720 pk sterke GTStreet RS die momenteel óók op de IAA staat en volgens TechArt’s laatste persbericht zijn ze al bezig met de nieuwe 911 die ze volgend jaar maart in Genève willen presenteren.

Het duurt dus nog enkele maanden voordat we de volledige lijst van TechArt producten hebben voor de nieuwe Porsche 911, maar wat de Duitsers wel wisten te vertellen op de IAA deze week is dat ze in eerste instantie met enkele aftermarket producten komen. Verschillende losse body kit onderdelen, interieur upgrades en velgen in de maten 20 en 21″ inch behoren tot de eerste mogelijkheden.

Later zal de tuner uiteraard komen met motorische upgrades en volledige tuning-pakketen, maar dat zullen we dus pas zien in maart tijdens de Autosalon in Genève.  1. 1 reactie op “TechArt’s design concept voor de nieuwe Porsche 911”

  2. Door Ron op sep 22, 2011 | Reply

    Het lijkt wel een bat-mobiel. Donker, mat, laag, mysterieus.

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.