Muzikaal meerijden met Candy in een 911 Cabriolet

candy-app

De Porsche 360° app voor iPad, iPhone en iPod Touch die het mogelijk maakt om de rijbeleving van verschillende Porsche-modellen ‘live’ te ervaren, is uitgebreid met een bijzondere attractie: een rit met Candy Dulfer in een Porsche 911 Cabriolet. Deze proefrit is extra bijzonder omdat Candy al rijdend een fragment van haar nieuwe CD laat horen. 

De Porsche 360º app werd in juni van dit jaar gelanceerd om de unieke rijbeleving van Porsche via een iPad, iPhone of iPod Touch letterlijk onder handbereik te brengen. De basis van de app is een video-opname die met een 360º High Definition camera is gemaakt. Door de beelden te koppelen aan de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas die ook in de laatste versies van mobiele Apple-producten zijn ingebouwd ‘vertalen’ deze apparaten bewegingen van het apparaat naar de kijkrichting van de video. Voor de passagier betekent dit dat hij elke gewenste kijkrichting kan kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk de chauffeur in actie te zien of om ‘gewoon’ naar buiten te kijken. Daarmee biedt de Porsche 360º app een vrijwel levensechte rijervaring.

candy-app
candy-app

Een muzikale ‘ride’ met Candy 
In de nieuwste toevoeging aan de Porsche 360° app neemt Candy Dulfer gebruikers van de app mee in een 911 Cabriolet. Ook tijdens deze rit is weer iedere gewenste kijkrichting te kiezen door simpelweg het Apple apparaat naar links of rechts te bewegen of omhoog of omlaag te kantelen. De proefrit met Candy wordt extra bijzonder doordat een fragment van haar op 1 oktober te lanceren nieuwe CD (‘Crazy’) tijdens het rijden alvast te horen is.

20.000 downloads
De in opdracht van Pon Porsche Import ontwikkelde 360° applicatie is sinds de lancering al meer dan 20.000 keer gedownload. Via de app is het ook mogelijk om ‘in te stappen’ bij coureur Jeroen Bleekmolen voor een ‘rondje Zandvoort’. Ook spectaculair: met Jan Peter Balkenende en Gijs Van Lennep in een klassieke Porsche 550 Spyder de start van de Mille Miglia meemaken. Tevens zijn er 360°-video’s waarin de Porsche Cayenne en de 911 Carrera GTS de hoofdrol spelen. Binnenkort volgt een video die een andere jongensdroom (bijna) tot werkelijkheid maakt: meerijden in een echte Politie Porsche. De Porsche 360º app is gratis te downloaden via www.porsche.nl/360.

candy-app
candy-app
candy-app
candy-app 1. 4 reacties op “Muzikaal meerijden met Candy in een 911 Cabriolet”

 2. Door P Korendijk op sep 28, 2011 | Reply

  is dat een 911?

 3. Door Ferdinand1 op sep 28, 2011 | Reply

  @P Korendijk:

  Op de eerste twee plaatjes zie je toevallig een Boxster ja.

 4. Door P Korendijk op sep 29, 2011 | Reply

  haha dat dacht ik ook, wel leuk gedaan.

 5. Door P@trick op sep 30, 2011 | Reply

  Wat een mooie combinatie…Candy en een Porsche hmmm !!!

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.