TechArt Power Kits voor Cayenne en Panamera Turbo

tech-power-pana

TechArt komt met twee nieuwe Power Kits voor de Porsche Cayenne en Panamera Turbo welke het vermogen doen stijgen tot wel 660 pk!

Met de kit gemonteerd, levert de Cayenne 160 pk en 180 Nm koppel meer dan standaard – een maximum van wel 660 pk en 880 Nm dus! Dit zorgt ervoor dat de SUV in 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u sprint en een topsnelheid haalt van een waanzinnige 305 km/u. Deze stijging in vermogen wordt gerealiseerd door twee grotere turbo’s, nieuwe luchtfilters, een aangepast motormanagement en een sportuitlaatsysteem. Het motorblok wordt ook nog eens mooi afgedekt met koolstofvezel details.

Voor de Panamera geldt eigenlijk allemaal hetzelfde, alleen deze levert na de tuning 630 pk en 880 Nm koppel. Hij is wel iets vlotter dan de Cayenne: 0 naar 100 km/u legt hij af in 3,7 seconden, 0 naar 200 km/u doet hij in 12,3 seconden en haalt hij een topsnelheid van 326 km/u.

tech-power-pana
tech-power-panaJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.