Vorsteiner V-RT koolstofvezel producten voor 997 Turbo

koolstofvezel-997-vrt

Vorsteiner heeft twee nieuwe producten gelanceerd voor de 997 Turbo, welke deel uitmaken van de V-RT kit. De nieuwe delen zijn een koolstofvezel bagageklep en koolstofvezel lucht-inlaten welke er niet alleen heel erg gaaf uitzien, maar ook gewicht besparen.

Beide delen zijn ook nog eens extreem stijf/sterk omdat deze volledig 100% uit koolstofvezel bestaan. Op verzoek van de klant kunnen de delen worden uitgevoerd met een matte- of glanzende laag. De serieus geïnteresseerde moeten er wel snel bij zijn, want beide onderdelen worden op gelimiteerde basis gemaakt én alleen op aanvraag van de klant.

koolstofvezel-997-vrt
koolstofvezel-997-vrt
koolstofvezel-997-vrt
koolstofvezel-997-vrt
koolstofvezel-997-vrtJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.