TECHART – Porsche programma nu beschikbaar.

techart programma voor de porsche 911 beschikbaar

TECHART presenteert het nieuwe programma voor de Porsche 911. En wat voor een programma, een compleet sportieve verschijning en zeer elegant ogend dat is waar dit modificatie programma voor staat.

Het compleet nieuw en exclusief door ontwikkelde TECHART uiterlijke modificatie programma voor de Porsche Carrera en de Porsche Carrera S wordt binnenkort gepresenteerd op de Geneva Motorshow. Wat fijn, dat wij daar van Porsche-Blog bij kunnen zijn! Er staat ons nogal wat te wachten in Genève. We hebben op 7 maart aanstaande om 10.00 een afspraak bij TECHART en houden jullie natuurlijk op de hoogte. Maar goed zo ver is het nog niet, dus nu de feiten van TECHART zelf.

De voorkant van de Porsche wordt door deze modificatie flink aangepakt. De voorspoiler in twee delen, met geïntegreerde “fitter”, past prima in het al sportieve uiterlijk van de 911. Door deze voorspoiler is het mogelijk de Porsche nog dichterbij de grond te krijgen. Als extra aan de voorkant worden er twee “Aero Wings” geïntegreerd in de voorste luchtinlaten. Dit maakt de voorkant van de Porsche al weer een heel stuk sportiever. De lampen zijn ook onder handen genomen. Subtiel getrimde panelen die voor de koplampen zijn geplaatst samen met de gespiegelde panelen aan de binnenkant van de koplamp ruimte staan garant voor stijl.

techart achterkant porsche 911
Aan de achterkant van de Porsche maakt TECHART een zo mogelijk nog extremere zet. Het is de gefixeerde achterspoiler inclusief derde remlicht en heel mooi in lijn geplaatst met bijvoorbeeld de daklijnen van de Porsche 911. De spoiler maakt zo de Porsche 911 mogelijk nog sportiever ogen dan de originele uitvoering. Door deze achterspoiler zie je het sportieve karakter nu vanuit elke hoek als je naar de Porsche kijkt. De aanpassing van rear diffusor en de side skirts maken het uiterlijk van de Porsche 911 TECHART helemaal af. Het geluid van het nieuwe TECHART uitlaatsysteem is een genot voor het oor. Zo combineert TECHART de ovale uitlaatpijpen prima bij het uiterlijk van deze Porsche 911.

Uiteraard horen bij een aangepast uiterlijk ook andere velgen. Zo zijn er 5-spaaks uitvoeringen in de maten 20 en 21 Inch. Dit zou tot 15% gewicht moeten schelen op het geheel. Ook de dynamiek van het rijden zal veranderen door deze optionele velgen.

Tot zo ver de zeer sportieve buitenkant van deze modificatie. Nu gaan we eens binnen kijken.

interieur porsche 911 techartEr zijn voor het interieur allerlei optie qua kleurstelling, zoals we gewent zijn bij TECHART. Gecombineerd met de fijnste materialen een lust voor het oog en een streling voor de huid. Er zijn op dit gebied voor TECHART geen limieten, alles kan. De Porsche 911 die op de Autoshow in Genève staat, en die wij dus gaan zien, is afgewerkt met stiksel in de kleurstelling van de lak van de auto. Dit gecombineerd met de zwart matte bekleding is natuurlijk een ultieme kleur sensatie. Net als het ergonomische driespaaks stuurwiel en eye-catcher is in het interieur zo zijn ook de TECHART schakel flippers zeer prettig verwerkt in het interieur design.

Al met al dus een hele aanpassing geworden bij TECHART, maar dan heb je ook wel wat. De gele kleur is in ieder geval lekker opvallend en past prima bij de uitstraling van deze Porsche 911. We zullen verslag doen van ons bezoek aan de TECHART stand in Genève om te zien of de auto in het echt ook zo prettig oogt, to be continued…Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.