Porsche Forum – nu beschikbaar voor iedereen.

porsche forum van porsche blog
Na veel tijd en bloed zweet en tranen is het dan zo ver, naast ons Porsche blog hebben we nu ook een Porsche Forum beschikbaar voor jullie.

We hebben al vaker de vraag gekregen waarom we geen forum koppelde aan ons Porsche blog. Na veel wikken en wegen hebben we de handschoen opgepakt en zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat is ons eigen Porsche forum, gewoon bereikbaar via Porsche blog. Hoe makkelijk wil je het hebben?

We hebben zelf (met medewerking van enkele zeer trouwe Porsche blog fans) een indeling gemaakt van het forum. Dit is een eerste invulling en lijkt ons een prima start. Maar, mocht je nu denken dat je een onderwerp mist of wil je graag een onderwerp toevoegen? Schroom dan niet om ons dit te laten weten. Dat kan nu natuurlijk heel eenvoudig door gebruik te maken van het forum.

Neem vooral eens een kijkje op het forum en laat ons maar weten wat je er van denkt. Veel plezier bij het gebruik van het forum en alles wat je daar mag gaan beleven.  1. 1 reactie op “Porsche Forum – nu beschikbaar voor iedereen.”

  2. Door Pim op mrt 1, 2012 | Reply

    Echte aanrader!!
    Stel je even voor en het gesprek mag gaan beginnen!

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.