Porsche-blog aanwezig op de 82e International Motor Show in Genève.

Geneve auto motor beurs 2012
Porsche-blog is aanwezig op de persdagen voorafgaand aan de opening van de autobeurs in Genève.

De autobeurs in Geneve is wereldwijd erg bekend en staat in het teken van diverse presentaties van nieuwe auto’s. Zo zal de nieuwe Porsche Boxster worden gepresenteerd tijdens de beurs. Een van de redenen voor Porsche-blog om een bezoek te brengen aan deze internationale beurs.

Naast Porsche staan er diverse andere merken die zich presenteren op de beurs. Wat te denken van onder andere: Ferrari, Maybach, Aston Martin, Audi, KOENIGSEGG en nog veel meer merken. Van exclusieve merken tot alledaagse merken ze staan er allemaal.

De hele lijst van alle aanwezige merken kun je hier bekijken:lijst deelnemende merken.

Heb je nog suggesties voor ons om nieuws van andere automerken te verslaan voor je? Laat het ons weten. Wij gaan in ieder geval buurten bij Porsche (uiteraard) en TEACHART (Duitse Porsche tuner). Graag horen we waar jij nog meer van zou willen weten.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.