Autoshow Genève 2012

De autoshow in Geneve is al begonnen en hoe! Wij mogen daar bij zijn en de presentaties van Porsche live volgen. Ook brengen we een exclusief bezoek aan autotuner TechArt. Foto’s en meer zijn alvast te volgen op ons Porsche Forum en Facebook pagina.

Dus volg de berichten en de vers gemaakte foto’s vanaf de 82e International Motor Show in Genève!  1. 1 reactie op “Autoshow Genève 2012”

  2. Door Martin op mrt 9, 2012 | Reply

    Oke, ik ga het eerlijk toegeven: Ik vind de nieuwe Boxster mooier dan de nieuwe 911 cabrio. Alles aan de Boxster klopt. Vooral de zijkant met inham naar de luchthapper. Bepaald geen saai vormgegeven karretje! En het heeft nu eenmaal wat om de motor direct achter je stoel te hebben liggen.

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.