De nieuwe Porsche Cayman, hij is bijna af!

porsche cayman spy foto's

De nieuwe Porsche Cayman is de afgelopen periode veel in het nieuws geweest de gerestylde Cayman doet vele harten sneller slaan. Wij snappen waarom als we naar de spy foto’s kijken.

De vernieuwde Cayman komt later dit jaar beschikbaar, nu de laatste spy foto’s van het model welke zo goed als af is. Duidelijk is dat de nieuwe Cayman een uitvoering van de Porsche Boxster is alleen dan met een hard-top. Veel gelijkenissen zijn er tussen de Cayman en de Boxster. Ze hebben hetzelfde interieur en bijvoorbeeld hetzelfde ontwerp van de wielen.

Wat er veranderd is ten opzichte van de huidige Cayman? Het nieuwe model ziet er nog gestroomlijnder uit dan zijn voorganger. Ook lijkt deze Cayman lager te liggen met z’n achterkant. Dan is er een grotere achterruit geplaatst waardoor de achterkant van deze Cayman meer in het oog springt. Van binnen is er een redesign toegepast. Hoogwaardig en kwalitatieve materialen voor de afwerking van het interieur geven het interieur een nieuw fris uiterlijk. In lijn met de nieuwe range van Porsche natuurlijk.

Motorisch worden ook vergelijkingen verwacht met de Boxster versies. Hoe zat dat ook alweer? De Boxster krijgt een 2,7 liter motor onder de motorkap, deze levert 265 pk’s. De S versie van de Boxster krijgt een 3,4 liter onder de motorkap, goed voor net wat meer pk’s dan de normale Boxster namelijk 315 pk. Van 0 naar 100 duurt in de Boxster 5,4 seconden in de Boxster S duurt dat slechts 4,7 seconden. Uiteraard dan wel uitgerust met een zeven traps PDK versnellingsbak. Verwachting is dat de motor van de Cayman net wat krachtiger wordt. Mogelijk 10 tot 20 pk meer en zit je dus ook net wat sneller op de 100.

Nog een paar maanden geduld en dan verschijnen de officiële specificaties van Porsche voor de Cayman. Zodra die er zijn publiceren wij ze natuurlijk voor jullie. Om je nu vast te verlekkeren kun je een spy filmpje bekijken van de gespotte Cayman. Alle spy foto’s kun je op je gemak bekijken op onze Porsche Blog Facebook pagina. Je mening kun je daar natuurlijk ook kwijt, wat vind jij van de nieuwe Cayman?Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.