Porsche 911 GT3 RSR spy foto’s – Wauw!

Porsche 991 type 911 GT3 RSR

Er zijn spy foto’s opgedoken van de nieuwe Porsche 911 GT3 RSR die onlangs is aangekondigd. Nu al zijn er foto’s beschikbaar die aantonen dat de ontwikkeling van deze nieuwe racer volop aan de gang zijn.
Op de foto’s is een nieuw prototype te zien van een nieuw type 991 Porsche 911 GT3 RSR gepost in een van zijn vele testrondjes op een locatie ergens in Duitsland. Porsche had al kenbaar gemaakt voor het race seizoen van 2013 van start gaat te komen met een op de 911 gebaseerd nieuw type. Deze spy foto’s tonen aan dat we wellicht niet lang meer hoeven te wachten op de officiële pers foto’s van de nieuwe wagen.

Kenmerken van de RSR?

Jazeker de RSR kenmerkt zich in de foto’s door zijn zeer complexe aerodynamica zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de auto. Kenmerkend voor de zeer goede wegligging van de RSR. Ook de kenmerkende luchtinlaten die voor extra koeling moeten zorgen zijn typisch voor het RSR model. Dit model lijkt een zeer gestroomlijnde versie van het huidige type. Nu nog wachten op de officiële kenmerken en gegevens van de GT3 RSR. Wij houden je op de hoogte. Wat vind jij van de foto’s? Zie jij nog min- of juist pluspunten van dit nieuwe type? We horen het graag.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.