Sinterklaas, voor mij graag een Porsche!Het heerlijk avondje komt eraan. De maan is vanavond goed zichtbaar en zwarte Piet vult al menig kinderschoen. “Pappa, ik wil een Porsche hebben!” zegt mijn zoon. Ojee denk ik, hij meent het. Wel erg leuk dat de appel niet ver van de boom valt en zoonlief alles wat een wiel heeft interessant vindt.

Goed een echte Porsche is natuurlijk wat overdreven maar hij heeft wel een punt. Het hoeft namelijk niet heel erg duur te zijn een miniatuur auto te kopen voor of bij de schoen voor op pakjesavond. Pardon ik bedoel natuurlijk dit gaan we op het wensen lijstje zetten!

En kijk maar eens goed om je heen tussen al het speelgoed wat de Sint kan kopen online of gewoon bij de speelgoedwinkel. Er zitten hele leuke dingen tussen! Ook voor de Porsche liefhebber. Laat ons eens weten wat jij wilt hebben qua Porsche kado? We noemen wat voorbeelden: racebaan, radiografische bestuurbare Porsche of nog beter bestuurbaar via je iPhone, etc

Bekijk de babyporsche hier.

Ben je nog op zoek naar een leuk kado idee? Deze zoek widget helpt je op weg.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.