De heer Van Iperen wint Macan S Diesel via Porsche Blind Trade

03_Porsche_Blind_Trade
De heer Van Iperen uit Den Haag heeft door zijn auto in te zetten bij de Porsche Blind Trade een gloednieuwe Macan S Diesel ter waarde van €119.198,00 gewonnen. Hij kreeg de jongste telg uit de Porsche familie bij Porsche Centrum Rotterdam overhandigd door voormalig premier Jan Peter Balkenende.

De heer Van Iperen is de winnaar van de Porsche Blind Trade. Hij meldde zich op 31 maart bij Porsche Centrum Rotterdam in de veronderstelling dat hij en andere geselecteerden bij wijze van finaleronde een pitch zouden moeten verzorgen. De heer Van Iperen leverde zijn sleutels in en werd stevig aan de tand gevoeld door Jan Peter Balkenende. De tijd die de pitch in beslag nam, werd ‘achter de schermen’ benut om de auto van de heer Van Iperen klaar te maken voor de daadwerkelijke ruil voor de Porsche Macan. Na de pitch kreeg de heer Van Iperen zijn sleutelbos terug. Daaraan zaten nu de sleutels van de ‘Blind Trade’: een zwarte, van vrijwel alle opties voorziene Porsche Macan S Diesel ter waarde van bijna €120.000. Op de plek waar de winnaar zijn ‘oude’ auto had geparkeerd, stond deze Macan klaar. De gloednieuwe SUV werd vervolgens officieel overhandigd door Jan Peter Balkenende. Na het pittige verhoor door de voormalig premier reageerde Van Iperen als volgt: “Ik gaf al eerder aan dat voor een Porsche geen uitdaging te ver gaat. Het was een pittig gesprek, maar wat een auto. Het dringt nog niet echt tot me door. Ik ben bang dat ik die grijns voorlopig niet van mijn gezicht af krijg.”

Bekijk hier hoe de winnaar werd verrast.

Porsche Blind Trade doorslaand succes
De ‘Blind Trade’ was een unieke actie ter introductie van de nieuwe Porsche Macan, de eerste compacte SUV van het merk. Via de site www.porsche.nl/blindtrade kon iedereen zijn/haar eigen auto inzetten als ruilmiddel voor een nieuwe Porsche. Aan het begin van de Porsche Blind Trade was nog niet bekend om welk model het ging. Toch durfden 13.382 Nederlanders het aan om hun auto aan te bieden. Opvallend daarbij was dat vooral eigenaren van de Duitse merken blind vertrouwen hadden in Porsche. De winnaar werd bepaald op basis van diverse criteria: het moment van inruil, de motivatie en uiteraard de in te ruilen auto. De heer Van Iperen toonde lef door vroeg ‘in te stappen’, zijn motivatie was sterk en zijn inruiler voldeed aan de gestelde voorwaarden.

De Macan is na de Cayenne de tweede SUV van Porsche. Hij is compact, comfortabel en sportief: er is keuze uit drie zescilinder motoren en permanente vierwielaandrijving is altijd standaard. De Macan is vanaf 5 april te zien bij alle Porsche Centra. Hij is er vanaf €75.400.
02_Porsche_Blind_Trade  1. 2 reacties op “De heer Van Iperen wint Macan S Diesel via Porsche Blind Trade”

  2. Door Paul op apr 3, 2014 | Reply

    Tja…onwijs mooie actie…wel onwijs suf dat ze iedereen een dag laten wachten met de uitslag. Jammer dat ze een dikke bak inruilen en niet echt stoer doen door iemand te zoeken met ambitie en toekomst in plaats van beamer van 100k, maar het meest jammer is dat de auto dus zakelijk geregistreerd was wat volgens art 17 van hun eigen actie voorwaarden niet mag…of ben ik nu een slechte verliezer? ;-)))

  3. Door Ton op apr 7, 2014 | Reply

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat deze heer zijn ingeruilde dikke BMW waarschijnlijk zakelijk rijdt (hij is ZZP-er). Hierdoor voldoet hij dus niet aan de algemene voorwaarden van de Porsche Blind Trade…

    Daarbij zwak van Porsche dat ze de deelnemer met waarschijnlijk de duurste inruilauto laten winnen. Zo beperkt Porsche uiteraard het verlies maar is het wel een gemiste kans voor alle deelnemers met modale auto’s om ooit eens een auto te rijden die ze zelf nooit zouden kunnen betalen en een gemiste kans voor Porsche zelf dat ook “de gewone man” Porsche kan rijden…

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.