Met Continental naar de finale van het WK voetbal in Brazilië

Header
Als officieel sponsor van het WK Voetbal, komende zomer in Brazilië, start Continental een unieke actie. Iedereen die in de periode van 7 april tot en met 22 juni minimaal twee Continental zomerbanden koopt, maakt kans op een geheel verzorgde reis naar Rio de Janeiro. Bij de reis zijn twee VIP-tickets voor de finale van het Wereldkampioenschap inbegrepen. De spil in de actie is de site conticabana.nl.

Continental is nadrukkelijk zichtbaar op het komende WK Voetbal in Brazilië. Gedurende de wedstrijden zijn uitingen van het merk onder meer op ‘boarding’ langs het veld te zien. Ook klanten van het merk kunnen dankzij Continental in de WK-stemming komen. Iedereen die in periode van 7 april tot en met 22 juni 2014 minimaal twee Continental zomerbanden voor personen- of bedrijfswagens aanschaft, maakt kans op een geheel verzorgde vierdaagse reis voor twee naar Brazilië. Het hoogtepunt daarbij is een VIP-arrangement voor de WK-finale in het Maracaña-stadion in Rio de Janeiro.

Meedoen is een inkoppertje
Kans maken op het volledige verzorgde WK finale-arrangement voor twee is eenvoudig. Het begint met de aanschaf van twee of meer Continental zomerbanden. Vervolgens dienen er enkele gegevens achtergelaten te worden op de actiesite www.conticabana.nl. Na het verzenden van het formulier is de deelname definitief. De uiterste inzendtermijn is 22 juni aanstaande – op 23 juni wordt bekend gemaakt wie er (met een partner naar keuze) naar Brazilië vertrekt.

Meer acties onderweg
In de aanloop van het WK Voetbal gaat Continental nog meer spraakmakende acties organiseren. Om de (banden)spanning op te bouwen, wordt een Nederlandse badplaats begin juni ondergedompeld in een spectaculaire WK-sfeer. Bij de activiteiten die daarbij horen zijn ook fraaie prijzen te winnen, waaronder een verzorgde reis naar een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal in Rio de Janeiro. Nader bericht over deze actie volgt op een later tijdstip. Geïnteresseerden kunnen altijd terecht op www.conticabana.nl voor het laatste nieuws over de WK-acties van Continental.

Altijd een goede keuze
Ook los van de WK-acties is de keuze voor Continental zomerbanden een verstandige. Zo zijn nieuwe modellen als de ContiPremiumContact™ 5, de ContiSportContact™ 5 en Conti EcoContact™ 5 bij onafhankelijke testen van de ANWB en de Consumentenbond als testwinnaars uit de bus gekomen.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.