Toch geen KERS voor de nieuwe Porsche 911?

991-ring3

Eerder deze maand hadden we het bericht dat de nieuwe generatie Porsche 911 (991) een Kinetic Energy Recovery System (KERS) zou krijgen. Nou hadden we daar onze twijfels over, en deze worden dit keer bevesigd door een insider die het bericht bestempeld als absolute onzin.

De insider vertelde tegen het Engelse Autocar: “The new 911 will not be offered with hybrid drive for the foreseeable future. If and when it is, it will most likely happen as a plug-in (hybrid).” Dat laatste is opzich wel interessant, want dat betekent dat er grotere en zwaarde batterijen nodig zijn dan bij een reguliere hybride auto.

Ondanks dit zal de nieuwe 911 sowieso krachtiger en groter zijn dan het huidige model.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.