TechArt neemt ook de nieuwe Porsche 911 onder handen.

Porsche 911 TechArt

TechArt presenteert de eerste addons voor de nieuwe Porsche 911 Carrera en de 911 Carrera S. Niet alleen qua innerlijke aanpassingen, maar ook uiterlijk kan TechArt je nieuwe Porsche personaliseren.

Qua interieur aanpassingen kan TechArt het een en ander wijzigen waardoor je Porsche van binnen een andere uitstraling zal krijgen. Wat denk je van het 3-spaaks sportstuur van TechArt? Gemaakt van de beste materialen, perfecte ergonomische vormen en uiteraard helemaal handgemaakt. Bijpassend bij dit stuur zijn de flipper schakelaars, zodat je het sport gevoel nog meer tot leven laat komen in je Porsche.

Uiteraard zijn er nog meer interieur opties die TechArt voor je kan realiseren. Te denken valt onder andere aan een volledig lederen interieur optie, met een decoratieve stiknaad om het geheel wat meer uitstraling te geven. Uiteraard bepaal jij zelf de kleurstelling! Bij TechArt kennen ze wat dat betreft geen grenzen en zullen ze alles uit de kast halen om het interieur zo mooi mogelijk, en zoals afgesproken op te leveren. Ze hebben zelfs een compleet “sporty diamond design” waarmee je, je Porsche weer een heel ander interieur kunt geven.

Aan de buitenkant heeft TechArt ook het een en ander te bieden. Zo heeft TechArt voor de nieuwe 911 5-spaaks lichtmetalen velgen in de maten 20- en 21-inch ontwikkeld. Zo ontstaat er een prima zicht op de remschijven van de 911. Met de plaatsing van de TechArt velgen wordt het gewicht van de velgen met 15% verminderd ten opzichte van de originele Porsche 911 velgen. Dit draagt natuurlijk weer een deel bij aan het rijgedrag van de Porsche. Naast de velgen heeft TechArt ook een lijn van uitlaten beschikbaar voor de 911. De uitlaten zijn gemaakt van gepolijst roestvrij staal en komen in een ovale vorm of een ronde vorm.

TechArt presenteert de “Aerodynamic Kit I” tijdens de Motor Show in Genève in maart 2012. We zijn heel benieuwd hoe die er uit zal gaan zien. We houden je natuurlijk op de hoogte als er nieuws is!Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.