Voor jou! Gratis Porsche Special van Carros Magazine.

Carros Magazine Porsche Special

Gratis voor jou de Porsche Special Carros Magazine 2011. Het nieuwste exemplaar staat vol over Porsche zoals de lancering van de nieuwe Porsche 911 Carrera Coupé. Hoe kan je die bemachtigen?

Vertel ons welk type Porsche jou het meeste aanspreekt
Vertel ons op originele wijze welk type Porsche jij de mooiste vindt. 😀 Beschrijf dit in een paar leuke zinnen. Dat kan zijn de 911, de Cayman, maar natuurlijk ook de Cayenne of een andere type Porsche.

Schrijf je reactie
Schrijf een reactie hieronder op deze post. Dat kan simpel door de tekstvelden in te vullen en daarbij natuurlijk je email adres. Reacties die tot en met vrijdag 23 december 2011 worden geschreven dingen mee met de loting.

Willekeurige loting
Onder degene die een reactie hebben geschreven verloten we 5 exemplaren PORSCHE SPECIAL van Carros!

Laat ons niet wachten en klim in de pen.
We kijken uit naar jullie berichten en vooral waarom en welke type Porsche jou het meeste aanspreekt.

Wij hebben een aantal exemplaren hier voor jullie klaar liggen. De gelukkigen zullen per post een Porsche Special toegezonden krijgen. 1. 11 reacties op “Voor jou! Gratis Porsche Special van Carros Magazine.”

 2. Door Barbara op dec 21, 2011 | Reply

  Mijn droom auto is de Cayman! Toen ik een paar jaar geleden door 2 vrienden van mij werdt verrast met een dagje mee rijden in een porsche cayman samen met Gijs van Lennep toen was ik meer dan verkocht! nu een aantal jaar later ben ik hard aan het studeren om later geld te verdienen om die cayman voor de deur te krijgen!

 3. Door Marcel op dec 21, 2011 | Reply

  Als klein ventje (begin jaren 80) drukte ik mijn neus tijdens vakanties op de parkeerplaats altijd tegen het raam van een 911. Mijn ouders moesten me altijd meeslepen om verder te lopen. Die liefde voor de 911 is nooit meer weggegaan. Inmiddels is die jongensdroom waargemaakt en kan ik genieten van de Carrera 3.2 en van een leuke targa. De besturing en het geluid waanzinnig. Ooit komt er een GT3 😀

 4. Door Melvin op dec 21, 2011 | Reply

  911 (997) GT3 RS (Mk.1) (2006-2007)
  Een prachtige auto, toen ik deze voor het eerst zag bij Porsche Centrum Leusden, wist ik niet wat ik zag. Een 911 zoals het hoort een echt Circuit-monster, In de Zwart-Oranje Kleurencombinatie komt de GT3 RS echt tot zijn recht.
  415 PK en 1375 KG die tot zeer goede prestaties leiden.
  De Achterspoiler en de 19 inch velgen passen perfect bij deze 911. De 997 GT3 RS (Mk.2) Mag dan Technisch beter zijn, maar in mijn ogen blijft de 997 GT3 RS (mk.1) een Prachtige auto om naar te kijken, en hopelijk later ooit in mijn bezit. 🙂

 5. Door Nic. op dec 21, 2011 | Reply

  Porsche 911 993 C4S antraciet, grijs leder, opendakje, xenon, witte knipperlichten en sportuitlaat systeem. Tijdloos design, de classic car van de toekomst als je het mij vraagt.

 6. Door Maurits op dec 21, 2011 | Reply

  Pure passie en emotie… dat zijn mijn woorden voor de Porsche 964 Turbo. Mijn eerste kennismaking met deze auto was een 7 jaar terug in de Franse Alpen. Het klassieke uiterlijk maar vooral het geluid wat deze auto produceert zorgt bij mij voor kippenvel. Uren lang staren naar een poster aan de muur. Iedere keer kijk of ik al genoeg gespaard heb voor een 964 maar, voorlopig moeten we het nog met die poster doen.

 7. Door klaas op dec 21, 2011 | Reply

  de porsche uit mijn geboorte jaar 1974:de carrera rs en dan met de rode opschrift/letters,dat is mijn favorietje.
  tja als porsche miniatuurautoverzamelaar ben ik eigenlijk wel gek op alle porsche types,je word verliefd op porsche zoals je verliefd op een vrouw,ik bedoel kijk die rondingen,daar krijg je toch geen genoeg van.en dan het geluid!!!!niet te evenaren,dat is wat ik noem fahren in seinem schonsten form……

 8. Door Ramzi op dec 22, 2011 | Reply

  De 911 steekt voor mij met kop en schouders boven de andere modellen uit(behalve boven de carrera gt). Een jongensdroom is porsche voor mij, die begon met mijn 4e of 5e verjaardag. ik kreeg kado’s waar menig kind zich wel voor zou omdraaien. Maar ik niet, ik besloot simpelweg met het kleine porsche schaalmodelletje te spelen. Vervolgens mijn eerste rit in een porsche,de boxster 986, waar ik voor het eerst de emotie leerde kennen van het merk. En mijn mooiste ervaring was in 2010 de 997S cabrio, waar ik duidelijk de evolutie van het model in voelde en begreep. ik heb in die auto voor het eerst in mijn leven 300(op de teller) gereden! dus deze 23 jarige student hoopt ooit zelf zo’n prachtige auto te kunnen bezitten en koesteren!

 9. Door Reco op dec 22, 2011 | Reply

  Ideale porsche? Lastige keuze, maar zou gaan voor een oranje, fel rode of gele 911t uit 1972. Mijn geboortejaar en tegelijkertijd begin van een mooie lijn. Na eerste 356’s, 901 en 911-en is dit een super klassieke P met alles wat je wenst. Van prachtige fuchs-velgen, de kenmerkende ogen als koplamp, de single-spiegel en aan de uitklapraampjes toe. Met Solex carb’s achterin, 130pk, 5 versnellingen en een top van boven de 200, zou die vandaag nog uitstekend meekunnen. Later volgde nog de RS-versie, maar die zie je alleen in museum. De garage is er al, nu nog de inhoud. Zou hem liever in huiskamer zetten om naar te kijken en op zomerse dag eens lekker loslaten over de dijken en in de bochtige Ardennen. Smullen. 🙂

 10. Door Traveller69 op dec 22, 2011 | Reply

  Mijn favoriete Porsche? De 911SC, niet in het minst omdat ik die zelf rijd, maar ook omdat het eigenlijk de laatste 911 zou hebben moeten zijn. Het einde van een tijdperk voor Porsche.

  Na allerlei motoraanpassingen om het vermogen wat op te voeren, kwam er ook nog een cabrio-uitvoering op de markt. De eerste Porsche cabrio sinds het model 356.

  In mijn ogen de echte oer-Porsche uit mijn jeugd. Met de rechtopstaande koplampen heeft de 911SC het typische Porschegezicht.

  Gezien het succes van de 911SC besloot Porsche door te gaan met de 911-lijn en volgden nog vele modellen. Natuurlijk zijn de 964 en 993 ook mooi, evenals de nog nieuwere 996, 991, 997. Maar als ik achter het stuur van m’n SC zit houd ik me altijd voor dat als ‘mijn’ auto niet zo populair was, die er allemaal niet waren geweest.

 11. Door schuring op dec 22, 2011 | Reply

  Ik las vroeger (soms nu ook nog wel) stripverhalen, en die van Rik Ringers in het bijzonder.
  Hij reed in de mooie 911. Tjonge wat een mooie wagen. De huidige is er in mijn ogen op gebaseerd.

 12. Door Han Bouman op dec 25, 2011 | Reply

  Kijk naar de film Le Mans met Steve McQueen hoe in het begin van de film er een prachtige 911 in beeld komt. Dat beeld staat in het geheugen gegrift van mening jongetje (en ik hoop ook meisje). Dat beeld: magistraal, en dat is ook het juiste woord voor de 911. Herkenbaar van de eerste tot de laatste 991. En elke keer weer een overtreffende trap. Onvoorstelbaar knap, elke 911 is puur genieten, het beeld, het geluid, het rijden. Wow! 😀

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.