Porsche Scene Live organiseert grootste Porsche treffen van Nederland

Porsche Scene Live

Porsche Scene Live, het grootste onafhankelijke Porsche magazine van Nederland, organiseert zondag 6 mei 2012 een Porsche treffen in het Brabantse Best. Het evenement is bedoeld voor Porsche-rijders en -liefhebbers van het roemruchte Duitse sportwagenmerk. Het Porsche Scene Live treffen moet uitgroeien tot een van de grootste Porsche evenementen van Europa. Het is gratis toegankelijk.

Porsche event
Het Porsche evenement in Best is een must voor elke Porsche liefhebber. Porsche Scene Live heeft samen met een aantal specialisten uit binnen- en buitenland een bomvol programma samengesteld. Uiteraard zijn alle Porsche modellen door de jaren heen in Best vertegenwoordigd: van de 356 tot aan de allerlaatste 991. Ook de specialisten geven acte de présence en tonen de bezoekers de nieuwste producten op het gebied van Porsche.
Het Porsche Scene Live treffen wordt gehouden op een voormalig terrein van Defensie in Best. Een aantal hangars is volledig intact gelaten en biedt ruimte aan grote evenementen, zoals het Porsche treffen. Niet alleen ligt het Museumpark Bevrijdende Vleugels op het terrein, maar veel bezoekers zijn ook gefascineerd door het contrast tussen de industriële hangars en de bosrijke omgeving. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om de inwendige mens te versterken. Het terrein is makkelijk te bereiken en ligt dicht bij uitvalswegen, zoals de A2 en A50.

6 mei
Dus zet 6 mei nu alvast in je agenda. Het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen over het Porsche Scene Live treffen in Best zijn binnenkort te vinden op de website www.porschescenelive.nlJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.