Porsche Cayman doorgelicht – een kijkje in de Cayman R.

Porsche Cayman explained

 

 

 

 

 

 

 

 

De sportieve Cayman is een apart type Porsche, niet alleen vanwege de “mid-engine” maar ook vanwege zijn rijprestaties. In dit filmpje zie je alle ins en outs van de Cayman.

De Cayman in dit filmpje wordt besproken door Gordon Robertson. Hij is verbonden aan het Porsche Experience Center op het Silverstone circuit in Engeland. Robertson geeft aan dat de Cayman een uitermate geschikte auto is om coureurs op te leiden en te coachen. Volgens hem brengt de Cayman het beste in iedere coureur naar boven. De Cayman in het filmpje is een Cayman R, welke klaar is om te racen. Voor ons als consument zou de Cayman S uitvoering veel beter zijn op de openbare weg.

Genoeg tekst, veel kijk plezier bij het kijkje achter de schermen van de Cayman R.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.